500 desserts
In de inleiding komen alle basistechnieken aan bod waarmee u de desserts van uw dromen creëert, zoals gelatine gebruiken, chocolade smelten, eiwit en slagroom kloppen, en tips om eventuele foutjes te herstellen.
Van eenvoudige desserts die u in luttele minuten op tafel zet toetjes die u een dag van tevoren kunt maken en tot gebruik in de vriezer bewaart.
Een verleidelijke verzameling nagerechten: panna cotta van kokos met passievruchtcoulis, tarte tatin van abrikoos en pistachenoten, aardbei-kiwi-sinaasappelpavlova en chocoladeganachetaart - in dit boek vindt u ze allemaal.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
In de inleiding komen alle basistechnieken aan bod waarmee u de desserts van uw dromen creëert, zoals gelatine gebruiken, chocolade smelten, eiwit en slagroom kloppen, en tips om eventuele foutjes te herstellen.
Van eenvoudige desserts die u in luttele minuten op tafel zet toetjes die u een dag van tevoren kunt maken en tot gebruik in de vriezer bewaart.
Een verleidelijke verzameling nagerechten: panna cotta van kokos met passievruchtcoulis, tarte tatin van abrikoos en pistachenoten, aardbei-kiwi-sinaasappelpavlova en chocoladeganachetaart - in dit boek vindt u ze allemaal.
Hoe goed de voorgaande gangen ook waren, een maaltijd wordt pas echt gedenkwaardig als hij wordt besloten met een spectaculair dessert. Of u nu een metershoog schuimgebak, een romige chocolademousse met noten of een eenvoudige kom roomijs serveert, maar weinig gasten zullen zo'n zoete traktatie afslaan. Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor elke smaak en elke gelegenheid.
In de inleiding komen alle basistechnieken aan bod waarmee u de desserts van uw dromen creëert, zoals gelatine gebruiken, chocolade smelten, eiwit en slagroom kloppen, en tips om eventuele foutjes te herstellen.
Van eenvoudige desserts die u in luttele minuten op tafel zet toetjes die u een dag van tevoren kunt maken en tot gebruik in de vriezer bewaart.
Een verleidelijke verzameling nagerechten: panna cotta van kokos met passievruchtcoulis, tarte tatin van abrikoos en pistachenoten, aardbei-kiwi-sinaasappelpavlova en chocoladeganachetaart - in dit boek vindt u ze allemaal.
Aantal pagina's | 288 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789048304431 |
EAN | 9789048304431 |
Auteur | Wendy Sweetser |
ISBN | 9789048304431 |
Taal | Nederlands |
Thema | desserts |
Uitgever | Veltman |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.