500 pizza's & platte broden
In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In dit boek zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse.
Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In dit boek zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse.
Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
500 pizza's & platte broden staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en u kunt voor elke gelegenheid een passend en smakelijk gerecht vinden. Een ongedwongen lunch in het weekend, een eenvoudig souper of een lekker voorgerecht - deze heerlijke recepten zullen u elke keer weer smaken.
In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In dit boek zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse.
Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
Aantal pagina's | 288 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789059209091 |
EAN | 9789059209091 |
Auteur | Rebecca Baugniet |
ISBN | 9789059209091 |
Taal | Nederlands |
Thema | overig |
Uitgever | Veltman |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
