500 sushi

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 10,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

Meer informatie
Aantal pagina's288
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048306947
EAN9789048306947
AuteurCaroline Bennett, Sami Nkaili
ISBN9789048306947
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice