500 sushi

geen

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

€ 9,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.

Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

Meer informatie
Aantal pagina's 288
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789048306947
Auteur Caroline Bennett, Hong Sui Li, Sami Nkaili
ISBN 9789048306947
Taal Nederlands
Thema aziatisch
Uitgever Veltman Uitgevers
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice