500 sushi
500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.
We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.
Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.
We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.
Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
500 sushi van authentieke, klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Zeg tegen een willekeurig iemand 'Japans eten' en de kans is groot dat het antwoord 'sushi' is. Van Seoul tot New York via München en Madrid is sushi het beroemde culinaire exportproduct van Japan.
We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit kookboek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties.
Dankzij Caroline Bennett m.m.v. Hong Sui Li & Sami Nkaili weet u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
Aantal pagina's | 288 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789048306947 |
EAN | 9789048306947 |
Auteur | Caroline Bennett, Sami Nkaili |
ISBN | 9789048306947 |
Taal | Nederlands |
Thema | aziatisch |
Uitgever | Veltman |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.