Jura espressomachines

Producten 1-16 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Jura espressomachines

Jura espressomachine kopen?
De volautomatische Jura koffiemachines bereiden met één druk op de knop een heel scala aan koffierecepten, bijvoorbeeld: espresso, cappuccino, café crème. Jura biedt een zeer uitgebreid assortiment aan espressomachines. Niet alleen in verschillende uitvoeringen, maar ook met een variëteit aan mogelijkheden: enkel koffie zetten, one-touch cappuccino of mogelijkheden tot het zetten van twee cappuccini of andere melkspecialiteiten. Een Jura koffiemachine maalt de koffiebonen voor iedere kop koffie vers en in exact de juiste hoeveelheid. De espressomachines van Jura zijn in de fabriek voorgeprogrammeerd met een variatie aan koffierecepten. Zo is er altijd een Jura koffiemachine die bij uw koffiewensen past.
Jura koffiemachines bij kookwinkel Oldenhof
Door het enorme assortiment en de verschillende mogelijkheden is een Jura koffiemachine kopen best een uitdaging. Hoe uitgebreider de Jura koffiemachine is die u kiest, hoe meer controle u heeft over de smaak en temperatuur van uw koffiebereiding. De koffiespecialisten van kookwinkel Oldenhof kunnen u wegwijs maken in het aanbod en u adviseren bij de aankoop van een Jura volautomatische espressomachine die bij u past. Dat kan online of per telefoon, maar u bent ook welkom in een van de fysieke winkels waar de koffiespecialisten u de verschillende Jura koffiemachines kunnen demonstreren.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.