Halfautomatische espressomachines

Producten 1-16 van 86

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 86

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Halfautomatische espressomachines

Halfautomatische espressomachine kopen?
Met een halfautomatische espressomachine zet u espresso met een piston, een elektrische pomp zorgt voor de waterdruk. De piston dient u zelf te vullen met gemalen koffie. Met halfautomatische espressomachines heeft u de meeste invloed op het eindresultaat. Bij een aantal machines kunt u zelf de temperatuur van de boiler instellen. Voor het opschuimen van melk voor cappuccino of latte macchiato beschikken de meeste machines over een stoompijp.
Halfautomatische espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan halfautomatische espressomachines van bekende merken. Van Bezzera tot Isomac en van Rancilio tot Solis. Naast halfautomatische espressomachines bieden wij u ook alles wat u nodig heeft om koffie te zetten met een halfautomatische espressomachine. Van koffiemolens om uw eigen koffiebonen te malen tot tampers waarmee u de gemalen koffie stevig aanstampt in uw piston. Voor vragen en advies staan onze koffiespecialisten in onze kookwinkels en via onze klantenservice voor u klaar.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.