Macap koffiebonenmolens

Heeft u zin in echte verse koffie? Met een handmatige of elektrische bonenmolen maalt u uw eigen koffiebonen en stelt u uw eigen maling in. Zo heeft u altijd de perfecte gemalen koffie die past bij uw espressomachine of koffiezetapparaat. 

Filteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Macap koffiebonenmolens

Macap koffiebonenmolen kopen?
Het Italiaanse Macap maakt al sinds 1930 professionele koffiebonenmolens en heeft een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd. De kwaliteit die wordt verwacht door de professionele gebruikers is ook terug te vinden in de kleinere huishoudelijke molens. Grote maalschijven in de Macap bonenmolens staan garant voor een consistente maling en een lage temperatuur van de koffie tijdens het malen. Zo creëert u de ideale omstandigheden voor het malen van koffie voor de perfecte espresso.
Macap koffiebonenmolens bij kookwinkel Oldenhof
Alle Macap koffiebonenmolens die u bij kookwinkel Oldenhof vindt, zijn allemaal zeer nauwkeurig in te stellen waardoor u koffiebonen in de gewenste grofte kunt malen. De sterke motor zorgt voor een zeer gelijkmatig maalresultaat. De gemalen koffie komt desgewenst direct in uw piston terecht, waardoor u de koffie direct kunt gebruiken voor het zetten van verse espresso. Voor vragen en advies over Macap koffiebonenmolens bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.