Mazzer koffiebonenmolens

Heeft u zin in echte verse koffie? Met een handmatige of elektrische bonenmolen maalt u uw eigen koffiebonen en stelt u uw eigen maling in. Zo heeft u altijd de perfecte gemalen koffie die past bij uw espressomachine of koffiezetapparaat. 

Filteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Mazzer koffiebonenmolens

Mazzer koffiebonenmolen kopen?
Een goede koffiebonenmolen is essentieel voor het bereiden van de perfecte espresso. Maal uw koffiebonen kort voor u espresso wilt gaan zetten, dit zorgt voor het beste resultaat. De Mazzer koffiebonenmolens zijn voorzien van een zeer professioneel maalsysteem, waardoor de bonenmolens geliefd zijn in meer dan 90 landen wereldwijd. Mazzer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De maalgrofte is zeer nauwkeurig in te stellen met de Mazzer koffiebonenmolens.
Mazzer koffiebonenmolens bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse modellen Mazzer koffiebonenmolens. Van modellen waar u gemalen koffie kunt opvangen in een dispenser tot molens waar de gemalen koffie direct in de piston terecht komt. De molens stelt u in van een fijne espressomaling tot een grove cafetièremaling. De molens gebruikt u dus voor het zetten van koffie op diverse manieren. Heeft u advies nodig over onze koffiebonenmolens? Of wilt u ze graag in werking zien? Kom gerust langs in één van onze kookwinkels waar onze specialisten u laten zien hoe de bonenmolens werken.