Bonavita koffiezetapparaten

Met een koffiezetapparaat maakt u grotere hoeveelheden koffie tegelijkertijd. Oldenhof heeft koffiezetapparaten in het assortiment met en zonder geïntegreerde bonenmolen.

Bonavita koffiezetapparaten

Bonavita koffiezetapparaat kopen?
Op zoek naar de perfecte kop filterkoffie? Met een Bonavita koffiezetapparaat maakt u in een handomdraai tot 5 of 8 koppen koffie. De Bonavita koffiemachine verwarmt water tot een optimale temperatuur van 91°C - 96°C. U kunt er voor kiezen om de voorinfusie functie te gebruiken. Door de koffie even te laten wellen in het hete water alvorens verder te gaan met zetten krijgt u een koffie met meer smaak en aroma.
Bonavita koffiezetapparaat bij Oldenhof
Bij Oldenhof vindt u Bonavita koffiezetapparaten in twee maten. De 5 kops en 8 kops versie zijn te koop in onze fysieke winkels én online op www.kookwinkel.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze koffiemachine of heeft u vragen over het gebruik? Kom dan langs in de winkel of neem contact op met onze klantenservice. Onze koffie-experts staan u graag te woord. Drinkt u straks heerlijke koffie uit uw Bonavita koffiezetapparaat?
Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder