Aerolatte melkopschuimers

Geen cappuccino of latte macchiato zonder schuimende melk. Schuimt u het liefst handmatig,  met een elektrische schuimer of kiest u voor de klassieke melkmepper?

Filteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Aerolatte melkopschuimers

Aerolatte melkopschuimer kopen?
Met de Aerolatte melkopschuimer maakt u in een handomdraai uw eigen cappuccino, milkshake of warme chocolademelk. U heeft de keuze uit een eenvoudige elektrische melkopschuimer die u met de hand bedient, of de automatische melkopschuimer, waar u alleen melk hoeft toe te voegen en op de knop hoeft te drukken. De machine verwarmt de melk en schuimt deze gelijk op. Uw keuze hangt geheel af van uw eigen voorkeur.
Aerolatte melkopschuimers bij Oldenhof
De Aerolatte melkopschuimers koopt u bij kookwinkel Oldenhof. Wij hebben verschillende modellen Aerolatte melkopschuimers, zowel automatisch als elektrisch. Ook kunt u bij Oldenhof een handige houder voor uw eleketrische melkopschuimer vinden, zodat u de opschuimer na gebruik gemakkelijk kunt opbergen. De melkopschuimers koopt u in één van onze fysieke winkels in Hilversum, Amersfoort of Zwolle. Uiteraar kunt u uw bestelling ook online doen op www.kookwinkel.nl.