Gemalen koffie

Voor wie geen koffiebonenmolen heeft is er de reeds gemalen koffie. Alle bij Oldenhof verkrijgbare koffiebonen kunnen wij voor u in iedere gewenste maling malen.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Gemalen koffie

Gemalen koffie kopen?
Bent u niet in het bezit van een handmatige of elektrische koffiebonenmolen en wilt u wel genieten van lekkere koffie? Bij kookwinkel Oldenhof bent u aan het juiste adres voor gemalen koffie. Van het merk Lucaffé bieden wij u reeds gemalen koffie aan. Heeft u toch een voorkeur voor een ander merk koffie? Geen probleem! Alle soorten koffie die wij aanbieden in koffiebonen kunnen wij in onze winkels en via onze webwinkel voor u malen! U koopt uw gemalen koffie natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof!
Gemalen koffie bij kookwinkel Oldenhof
Gemalen koffie vindt u bij kookwinkel Oldenhof van diverse merken. Bekende merken die u bij ons vindt zijn de koffiebonen van Boot – Branders uit Baarn, Lucaffé en ons huismerk, die tevens in een biologische variant verkrijgbaar is. Alle koffiebonen die u bij kookwinkel Oldenhof vindt, kunnen wij voor u in de gewenste fijnheid malen. Wilt u bijvoorbeeld gemalen koffie voor een cafetière, halfautomatische espressomachine of mokapot? Wij malen het voor u! Heeft u vragen over onze smaken koffie? Onze koffiespecialisten staan via onze klantenservice en in onze kookwinkels voor u klaar om u te adviseren.