Le Creuset fluitketels

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Le Creuset fluitketels

Le Creuset fluitketel kopen?
Met een Le Creuset fluitketel brengt u water aan de kook voor bijvoorbeeld thee of koffie. Wanneer u in een fluitketel water kookt op het fornuis, zorgt de stoom voor een hoorbare fluittoon. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse series Le Creuset fluitketels, uitgevoerd in diverse materialen, maten en kleuren. Voor het onderhoud van uw Le Creuset fluitketel raden wij een anti-ketelsteenspons aan. Door simpelweg het roestvrijstalen sponsje mee te koken met het water zal ketelsteen zich aan het sponsje hechten en niet aan uw Le Creuset fluitketel.
De Le Creuset fluitketel die bij u past
Elke Le Creuset fluitketel is vervaardigd uit plaatstaal dat aan de binnen- en buitenzijde geëmailleerd is. Het plaatstaal is geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, inclusief inductie. Afhankelijk van hoeveel water u in één keer wenst te koken, kiest u de gewenste inhoud van uw fluitketel. Gaat u voor een ketel met een kleine inhoud van ongeveer 1 liter of kiest u voor een groter exemplaar van 2 liter? De fluitketels van Le Creuset zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals de klassieke ‘Tradition’ serie of de meer moderne ‘Kone’ serie. Dankzij de afgeronde vormen passen de fluitketels bij elke stijl en keuken. De handgreep en de knoppen van de Le Creuset fluitketels zijn vervaardigd uit kunststof, waardoor u altijd een koele grip heeft. Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u altijd een Le Creuset fluitketel kunt vinden die aansluit bij uw smaak en voorkeuren.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.