15% EXTRA KORTING op alle elektrische producten! Actievoorwaarden

Theepotten

Theepotten vindt u bij kookwinkel Oldenhof in alle soorten en maten. Ze zijn vaak gemaakt van glas, gietijzer, roestvrij staal of aardewerk. Sommige theepotten zijn dubbelwandig, zodat warmte langdurig wordt vastgehouden.

Producten 1-16 van 99

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 99

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Theepotten

Theepot kopen?
De theepot komt oorspronkelijk uit China en wordt gebruikt voor het zetten van thee. Theepotten zijn vaak gemaakt van glas, gietijzer, roestvrij staal, porselein of aardewerk. Een theepot gebruikt u voor het zetten van een grotere hoeveelheid thee in één keer. Belangrijk is dus dat de thee goed warm gehouden wordt door de theepot. Hiervoor kunt u ook kiezen voor een dubbelwandig theepot die de warmte extra lang vasthoudt, kies bijvoorbeeld voor een theepot van Bredemeijer. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie theepotten in alle soorten en maten.
Theepotten bij kookwinkel Oldenhof
Theepotten vindt u bij kookwinkel Oldenhof van diverse materialen, merken en formaten. Gaat u bijvoorbeeld voor een aardewerken theepot van Le Creuset inclusief een theefilter? Of gaat u voor een klassieke, dubbelwandige theepot gemaakt van roestvrij staal van het bekende theepottenmerk Bredemeijer? Een theepot houdt niet alleen uw thee langer warm, maar mag ook steeds meer een decoratieve functie hebben. Zo is er een theepot voor iedereen. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel uw theepot dan online via www.kookwinkel.nl of kom naar één van onze kookwinkels.