Theezakjes

Wij verkopen niet alleen losse thee, maar ook thee in zakjes. Onze theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Theezakjes

Theezakjes kopen?
Theezakjes gebruikt u voor het eenvoudig laten trekken van thee in gekookt water. De theezakjes van Mariage Frères komen met meerdere zakjes in één doosje. Iedere soort thee heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. De ene thee kunt in zetten in water op een hogere temperatuur dan de ander. Ook het aantal minuten dat thee moet trekken is per soort thee verschillend. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten thee in theezakjes.
Theezakjes bij kookwinkel Oldenhof
Theezakjes vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Mariage Frères.Mariage Frères theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee.Mariage Frères staat wereldwijd bekend om zijn verfijnde smaak. De theezakjes van Mariage Frères gebruikt u voor het zetten van één kop thee per keer. Wilt u meer weten over de verschillende smaken Mariage Frères? Bekijk dan onze theezakjes op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.