Theezakjes

Wij verkopen niet alleen losse thee, maar ook thee in zakjes. Onze theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Theezakjes

Theezakjes kopen?
Theezakjes gebruikt u voor het eenvoudig laten trekken van thee in gekookt water. De theezakjes van Kusmi Tea komen met meerdere zakjes in één doosje. Iedere soort thee heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. De ene thee kunt in zetten in water op een hogere temperatuur dan de ander. Ook het aantal minuten dat thee moet trekken is per soort thee verschillend. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten thee in theezakjes.
Theezakjes bij kookwinkel Oldenhof
Theezakjes vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Kusmi Tea. Kusmi theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee. Kusmi Tea staat wereldwijd bekend om zijn plezierige en zachte smaak. De theezakjes van Kusmi Tea gebruikt u voor het zetten van één kop thee per keer. Wilt u meer weten over de verschillende smaken Kusmi Tea? Bekijk dan onze theezakjes op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.