Theezakjes

Wij verkopen niet alleen losse thee, maar ook thee in zakjes. Onze theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Theezakjes

Theezakjes kopen?
Theezakjes gebruikt u voor het eenvoudig laten trekken van thee in gekookt water. De theezakjes van Kusmi Tea komen met meerdere zakjes in één doosje. Iedere soort thee heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. De ene thee kunt in zetten in water op een hogere temperatuur dan de ander. Ook het aantal minuten dat thee moet trekken is per soort thee verschillend. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten thee in theezakjes.
Theezakjes bij kookwinkel Oldenhof
Theezakjes vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Kusmi Tea. Kusmi theezakjes bevatten bijzondere theeblends, samengesteld door echte theekenners en met alleen de beste kwaliteit thee. Kusmi Tea staat wereldwijd bekend om zijn plezierige en zachte smaak. De theezakjes van Kusmi Tea gebruikt u voor het zetten van één kop thee per keer. Wilt u meer weten over de verschillende smaken Kusmi Tea? Bekijk dan onze theezakjes op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.