Appel

Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken). De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers. Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn.
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken). De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers. Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn.
Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken). De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers. Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn.
Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkVeltman
Artikelnummer9789048315208
EAN9789048315208
AuteurChristophe Adam
ISBN9789048315208
TaalNederlands
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice