Asian Soulfood : van Brooklyn tot Bali

Verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali

Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen.

Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met liefde, culinaire reiservaringen door Amerika en Europa en trakteren ons in dit boek onder andere op hun boterzachtste frikadelpan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers en miso-ijs.

Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten.

 

LET OP! HERUITGAVE, verscheen eerder onder de titel 'Soul food: eigentijdse recepten voor verslavend lekkere klassiekers', met ISBN 9789000353200

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 23,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali

Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen.

Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met liefde, culinaire reiservaringen door Amerika en Europa en trakteren ons in dit boek onder andere op hun boterzachtste frikadelpan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers en miso-ijs.

Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten.

 

LET OP! HERUITGAVE, verscheen eerder onder de titel 'Soul food: eigentijdse recepten voor verslavend lekkere klassiekers', met ISBN 9789000353200

Asian Soulfood: verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali

Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen.

Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met liefde, culinaire reiservaringen door Amerika en Europa en trakteren ons in dit boek onder andere op hun boterzachtste frikadelpan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers en miso-ijs.

Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten.

 

LET OP! HERUITGAVE, verscheen eerder onder de titel 'Soul food: eigentijdse recepten voor verslavend lekkere klassiekers', met ISBN 9789000353200

Meer informatie
Aantal pagina's176
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789000380121
EAN9789000380121
ISBN9789000380121
TaalNederlands
UitgeverUnieboek
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice