Bakkwasten

Een bakkwast wordt gebruikt voor het invetten van bakplaten en bakblikken en voor het bestrijken van deeg met eigeel of melk. Kies uit kwasten van hout, kunststof of roestvrij staal met een borstel van varkenshaar of silicone.

Producten 1-16 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Bakkwasten

Een bakkwast kopen
Een bakkwast is product waarin meer variatie bestaat dan in eerste instantie lijkt. Een ronde kwast bijvoorbeeld kan vaak behoorlijk wat van uw product bevatten, waardoor de kwast voor een grotere hoeveelheid boter, crème of saus kan worden gebruikt. Een platte kwast daarentegen is juist vaak wat breder opgezet en kan worden gebruikt om mooie, gelijkmatige strepen te trekken. Er bestaan kwasten van verschillende materialen, voor deels overlappende toepassingen. Kwasten met echte haren zijn geven vaak een gemakkelijk werkresultaat, maar zijn meestal niet geschikt om in de vaatwasmachine schoon te maken. Siliconen kwasten hebben wat dikkere, niet absorberende ‘haren’, maar kunnen goed gebruikt worden om in te vetten en zijn in de vaatwasmachine af te wassen.
Bakkwasten bij kookwinkel Oldenhof
Voor houten kwasten met haar is bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. De merken Oldenhof en Best maken houten kwasten met haar en Rösle heeft een witte kunststoffen kop en een roestvrijstalen handgreep. Het Franse Le Creuset heeft een breed assortiment bakkwasten. Zo hebben zij kleine en grote kwasten met een houten handgreep en verschillende kleuren siliconen kwasten. Daarnaast is er een aantal modellen dat is voorzien van een kunststof handvat, waardoor de kwast vaatwasmachinebestendig wordt. Verschillende barbecuemerken produceren ook siliconen kwasten voor gebruik om uw vlees met marinade te bestrijken op de barbecue. Kijk voor ons volledige assortiment kwasten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.