Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Bakpapier en bakmatten

De bakmat heeft vele voordelen. Hij vervangt het bakpapier, is herbruikbaar, kan zowel in de oven als in de vriezer en kan als onderlegger worden gebruikt tijdens het kneden van deeg of het decoreren van taarten, koekjes en cakes.

Producten 1-16 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Bakpapier en bakmatten

Een bakmat kopen
Er zijn verschillende redenen om bakpapier of een bakmat te gebruiken. Bakpapier of het vergelijkbare bakfolie dient ervoor om te zorgen dat uw baksel niet aan de bakplaat kleven. In de meeste gevallen is bakfolie meerdere keren te gebruiken en bakpapier gooit u na gebruik weg. Een bakmat is meestal gemaakt van siliconen, en is in sommige gevallen nog met vezelig materiaal (zoals glasvezel) verstevigd. Dit materiaal is flexibel en kan temperaturen verdragen van -40°C tot +230°C. U kunt deze matjes gebruiken om uw deeg op te bewerken, maar ook om het product op te bakken, net als op bakpapier. Doordat bakmatjes gemaakt zijn van siliconen zijn ze slijtvast en kunnen ze veelvuldig gebruikt worden.
Bakpapier en bakmatten bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft in het assortiment verschillende uitvoeringen bakpapier, bakfolie en bakmatten. Het ongebleekte bakpapier van Nordic Ware is bedoeld voor eenmalig gebruik. De bakfolie van Oldenhof en NoStik is gemaakt van een voedselveilige en hittebestendige kunststof en kan meermalen worden gebruikt. NoStik levert ook bakfolies die in een specifieke vorm gesneden zijn, zodat ze in bakblikken met een bijzondere vorm passen. NoStik, Silikomart en De Buyer produceren ook glasvezelversterkte siliconen bakmatten. Deze matten zullen niet snel inscheuren door de bestendigheid van de vezels in combinatie met de flexibiliteit van het siliconen. Het Italiaanse Silikomart produceert naast deze versterkte bakmatten ook tal van reguliere siliconenmatten, zowel glad als met een reliëfpatroon, waarmee u uw baksels kunt voorzien van een indruk. Kijk voor ons complete assortiment bakpapier en bakmatten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.