Bakplaten

Op een bakplaat bakt u dankzij de goede en gelijkmatige warmtegeleiding in een handomdraai de mooiste koekjes, pizza’s of bladerdeeghapjes. 

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Bakplaten

Een bakplaat kopen
Bakplaten zijn onmisbaar voor iedereen die graag bakt. De keuze voor een bakplaat is afhankelijk van het doel waarvoor u de plaat koopt. Veel bakplaten zijn voorzien van een antikleeflaag waardoor uw product gemakkelijk loslaat van de plaat na het bakken. Verschillende materialen reageren anders op warmte. Een aluminium bakplaat wordt snel heet en koelt snel af, terwijl een stalen bakplaat wat minder snel geleidt. Afhankelijk van het product dat u wilt bereiden kunt u kiezen voor een lage of een hoge bakplaat, of zelfs een zonder een opstaande rand. Houd er bij het uitzoeken van een bakplaat wel rekening mee dat deze natuurlijk wel in uw oven past!
Bakplaten bij kookwinkel Oldenhof
De bakplaten van Oldenhof Golden Heritage zijn gemaakt van staal en voorzien van een dikke antikleeflaag. Ze zijn voorzien van een kleine opstaande rand en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het Amerikaanse Nordic Ware maakt aluminium bakplaten met verschillende afmetingen en met verschillende hoogtes. Doordat ze van aluminium zijn worden deze bakplaten heel snel heet en verdelen de warmte van de oven snel. Nordic Ware anodiseert de bakplaten waardoor de oppervlakte van de plaat niet reageert met de etenswaren. De Franse pannenfabrikant Le Creuset maakt ook bakplaten, voorzien van een siliconen greepje waardoor u altijd grip heeft bij het uit de oven halen van de plaat. Kijk voor ons volledige assortiment bakplaten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.