Bakvormen

Kookwinkel Oldenhof biedt een scala aan bakvormen in de meest uiteenlopende vormen en maten. Zo bakt u voor iedere gelegenheid een passende taart of cake.  

Producten 1-16 van 817

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 817

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Bakvormen

Bakvorm kopen?
Maak zelf heerlijke baksels in één van de vele bakvormen uit het assortiment van kookwinkel Oldenhof. Maak bijvoorbeeld taart, cake, pie, muffins, cupcakes, quiche, koekjes of brood. Voor iedere soort gebak is er wel een bijpassende vorm. Bakvormen zijn verkrijgbaar in vele maten, soorten en materialen. Bij het uitzoeken van de meest geschikte bakvorm is het ten eerste van belang wat u graag wilt gaan bakken; brood, een gelaagde taart, brownies, brioche of misschien een pie? Voor iedere soort taart is er wel een specifieke vorm verkrijgbaar. Een springvorm, cakeblik en de in lengte verstelbare slofvorm zijn erg populair en geschikt voor meerdere soorten gebak. Maar voor zeer specifieke soorten taart, zoals clafoutis, angel’s food cake en charlotte zijn er gespecialiseerde bakvormen verkrijgbaar voor het optimale resultaat.
De bakvorm die bij u past
Het grootste verschil tussen diverse bakvormen is het materiaal. De meest gebruikte materialen zijn silicone, geanodiseerd aluminium, gietaluminium en staal. Vormen van gietaluminium zijn vaak voorzien van een antiaanbaklaag voor makkelijk lossen. De geanodiseerde aluminium vormen hebben geen coating en geven hitte eenvoudig door voor een zeer egaal bakresultaat. Siliconen vormen hebben van zichzelf een antikleefeffect en bieden veel vrijheid in vormen. Stalen bakvormen zijn erg duurzaam en vaak voorzien van een anti-aanbaklaag of vervaardigd uit onbehandeld blauwstaal dat ingebrand dient te worden voor gebruik. Kookwinkel Oldenhof helpt u graag bij het vinden van de juiste bakvorm waar u jarenlang plezier van zult hebben. Als u advies nodig hebt, mail of bel dan gerust onze klantenservice. Zij leggen u graag alles uit over ons assortiment bakvormen.