Decoratiegereedschap

Voor het decoreren en afwerken van taarten, cakes en koekjes is er een ruime collectie aan gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan fondantstrijkers, boetseergereedschap, deegrollers met reliëf, diverse uitstekers en spuitzakken.

Producten 1-16 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 78

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Decoratiegereedschap

Decoratiegereedschap kopen
Er zijn tal van decoratiegereedschappen om uw baksels mee te decoreren. Zo zijn er allerhande mallen voor suikerwerk en chocolade waarmee u snel en gemakkelijk driedimensionale figuurtjes maakt. Door middel van koekjespistolen kunt u uw koekjesbeslag op een bakplaat spuiten om de door u gewenste vorm koekjes te maken. Met decoratierollers kunt u eenvoudig een patroon overbrengen. Om marsepein, fondant en vergelijkbare producten te bewerken zijn er speciale sets van gereedschappen te verkrijgen waarmee u op een gemakkelijke manier precisiewerk kunt verrichten. Of u nu een taart decoreert met behulp van de vele mogelijke mallen of zelf spritsen opspuit, bij kookwinkel Oldenhof ben u aan het juiste adres om uw baksels te versieren.
Decoratiegereedschap bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van Kookwinkel Oldenhof zitten veel soorten decoratiegereedschap. De koekjespistolen van Gefu, Nordic Ware en Imperia worden geleverd met meerdere voorplaten, waardoor u er verschillende vormen koekjes mee kunt maken. De Nordic Ware en Silikomart decoratiepennen zijn zo ontworpen dat u er gemakkelijk mee kunt schrijver en tekenen. De decoratieset van Oldenhof is gemaakt van kunststof en bestaat uit 14 delen om zoveel mogelijk verschillende bewerkingen te kunnen doen. Het Italiaanse bakmerk Silikomart produceert een uitgebreide reeks met suikerwerkvormen en tricotvormen, zodat u complexe decoraties eenvoudig kunt maken. Daarnaast maken zij ook reliëfrollers om een afdruk te kunnen maken in uw product. Kijk voor ons volledige assortiment decoratiegereedschap op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.