Deegrollers

Bijna onmisbaar voor het verwerken van deeg: de deegroller! Hout, kunststof, roestvrij staal of een roller met reliëf. Voor welke deegroller gaat u?

Producten 1-16 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Deegrollers

Deegroller kopen?
Bent u op zoek naar een deegroller? Een deegroller kunt u niet alleen gebruiken om diverse soorten deeg mee uit te rollen, maar ook marsepein en rolfondant. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten deegrollers, waaronder de rolstok en de traditionele, houten deegroller. Een rolstok heeft geen handgrepen waardoor u eenvoudiger kunt voelen hoeveel druk u uitoefent. Een deegroller met handgrepen zorgt ervoor dat de warmte van uw handen niet in de roller trekt, hierdoor zal uw uit te rollen deeg minder aan de roller blijven plakken.
Deegrollers bij kookwinkel Oldenhof
Onze deegrollers zijn verkrijgbaar in diverse materialen, bijvoorbeeld van roestvrij staal. De deegroller kunt u voor gebruik in de vriezer plaatsen of bestuif deze met bloem om deeg minder aan uw deegroller te laten plakken. Uiteraard vindt u bij ons ook rollers van kunststof, hier blijven etenswaren minder snel aan plakken ten opzichte van de traditionele, houten deegrollers. Wist u dat wij ook speciale deegrollers hebben? Hiermee rolt u met gemak bijvoorbeeld een reliëf in fondant of marsepein. Meer weten over onze deegrollers? Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.