Deegrollers

Bijna onmisbaar voor het verwerken van deeg: de deegroller! Hout, kunststof, roestvrij staal of een roller met reliëf. Voor welke deegroller gaat u?

Producten 1-16 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Deegrollers

Op zoek naar een deegroller

Welk deegroller moet u kopen? Het is belangrijk dat u weet waarvoor u deze wilt gebruiken. Een deegroller kunt u gebruiken om diverse soorten deeg mee uit te rollen, maar ook marsepein en rolfondant. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten deegrollers, waaronder de rolstok en de traditionele, houten deegroller. Een rolstok heeft geen handgrepen waardoor u eenvoudiger kunt voelen hoeveel druk u uitoefent op het deeg. Hiermee kunt u gemakkelijk pizza deeg uitrollen. Een deegroller met handgrepen zorgt ervoor dat de warmte van uw handen niet in de roller trekt, hierdoor zal uw uit te rollen deeg minder aan de roller blijven plakken. Gebruik een deegroller met handgrepen om deeg dat koud moet blijven uit te rollen. Voor het op maat snijden van pastadeeg zijn er ook speciale rollers voor verschillende soorten pasta.

Deegrollers bij kookwinkel Oldenhof

Onze deegrollers zijn verkrijgbaar in diverse materialen, bijvoorbeeld van roestvrij staal. De deegroller kunt u voor gebruik in de vriezer plaatsen of bestuif deze met bloem om deeg minder aan uw deegroller te laten plakken. Uiteraard vindt u bij ons ook rollers van kunststof, hier blijven etenswaren minder snel aan plakken ten opzichte van de traditionele, houten deegrollers. Wist u dat wij ook speciale deegrollers hebben? Hiermee rolt u met gemak bijvoorbeeld een reliëf in fondant of marsepein. Meer weten over onze deegrollers? Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.