Kookringen en taartringen

Een taartring is ideaal voor het bakken van dunne taartbodems, brownies of biscuit. Extra mooi uw borden opmaken? Gebruik dan een kookring. 

Producten 1-16 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 33

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Kookringen en taartringen

Een kookring kopen?
Kookringen kunt u gebruiken om een fraaie presentatie op het bord te verzorgen. Door de producten in de (ingevette) kookring op het bord te scheppen maakt u een prachtig verzorgde cirkel van uw eten. Daarnaast zijn kookringen te gebruiken om bijvoorbeeld eieren of pancakes te bakken in een gewenste vorm. Met behulp van een taartring kunt u een taart strak in model maken in een vorm zonder bodem. Er bestaan ook taartringen die alleen bedoeld zijn om de bodem van een lage taart in de bakken, zodat deze in het juiste model blijft.
De ringen van kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende maten kookringen. De roestvrijstalen ringen van Oldenhof hebben een vaste diameter en zijn betrekkelijk hoog, zodat u gemakkelijk uw borden kunt opmaken zonder ruimte tekort te komen. De set van Küchenprofi bestaat uit twee maten kookringen en twee maten duwers, waarmee u gelijkmatig druk kunt uitoefenen om het product uit de ring te duwen. Ook aan taartringen heeft kookwinkel Oldenhof een ruime selectie. Het Franse merk De Buyer produceert geperforeerde ringen waarmee u een korstdeeg als taartbodem kunt maken. De Duitse fabrikant Westmark heeft verschillende modellen verstelbare taartringen in hun collectie. Gobel heeft verschillende maten vierkante taartringen en ringen met duwers. Kijk voor onze complete selectie op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.