Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Mengkommen

Mengkommen zijn ideaal om diverse ingrediënten in te mengen, beslag in te mixen of bijvoorbeeld deeg in te laten rijzen. Verkrijgbaar in diverse maten. 

Producten 1-16 van 121

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 121

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Mengkommen

Mengkommen kopen
Een mengkom gebruikt u om ingrediënten in te mengen of te bewaren. Afhankelijk van wat u precies met de kom wilt kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment kommen. Om een beslag in te maken is het handig om een kom te hebben waarmee u ook kunt schenken, en als u specifiek eiwitten luchtig wilt kloppen, dan is het aan te raden om een koperen kom te gebruiken. Een stalen kom is vaak lichter dan aardewerken kommen, maar geleidt de warmte of koude ook sneller. Kortom, als u een mengkom wilt kopen heeft u flink wat te kiezen.
Mengkommen bij kookwinkel Oldenhof
Rosti Mepal is al jaren bekend om de kwalitatief hoogstaande, kunststoffen keukengerei die zij produceren. Zij produceren kommen in zwart, wit, en drie zachte kleuren, in tal van verschillende maten, afhankelijk van uw toepassing van de kom. De roestvrijstalen mengkomen van Rösle en Küchenprofi zijn bestendig en hoogwaardig afgewerkt. Deze komen zijn relatief licht en leverbaar in verschillende afmetingen. Het Franse pannenmerk Mauviel produceert ronde, koperen eiwitkommen, waarin u door de chemische eigenschappen van het koper schitterend eiwitschuim kunt kloppen. De aardewerken kommen van de Engelse fabrikant Mason Cash staan al twee eeuwen bekend om hun kwaliteit. Kijk voor ons assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.