15% EXTRA KORTING op alle elektrische producten! Actievoorwaarden

Spatels en deegschrapers

Gebruik spatels en deegschrapers voor het bij elkaar schrapen of verdelen van deeg. Ook kunt u deze gebruiken om glazuren, crèmes en vloeistoffen uit te strijken.

Producten 1-16 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Spatels en deegschrapers

Spatel of deegschraper kopen?
Spatels en deegschrapers zijn de ideale keukengereedschappen die u onder andere kunt gebruiken voor bakken. Spatels zijn erg handig voor het roeren, mengen, schrapen, vouwen of verplaatsen van ingrediënten. Een deegschraper wordt ook wel het werkpaard in de keuken genoemd. U gebruikt een deegschraper niet alleen om deeg uit een kom te schrapen, maar ook voor het verplaatsen van ingrediënten, het schoonschrapen van het werkblad, het tempereren van chocolade of het in stukken verdelen van deeg. Het grootste assortiment spatels en deegschrapers vindt u online bij kookwinkel Oldenhof.
Spatels en deegschrapers bij kookwinkel Oldenhof
De spatels en deegschrapers van kookwinkel Oldenhof zijn gemaakt van diverse materialen en daarmee voor verschillende doeleinden geschikt. De flexibiliteit van silicone spatels van bijvoorbeeld Le Creuset, Nordic Ware en Epicurean maken het eenvoudig om mengkommen leeg te schrapen. Bovendien is silicone extra hittebestendig tot wel 250ºC. Deegschrapers vindt u bij ons ook van diverse materialen, van kunststof tot roestvrij staal. Bekijk onze gehele collectie spatels en deegschrapers online op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.