Spuitzakken en spuitmonden

Gaat u voor een wegwerp- of herbruikbare spuitzak? Nordic Ware, Silikomart, Oldenhof en Fat Daddio's bieden verschillende soorten spuitzakken met bijpassende spuitmondjes.

Producten 1-16 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Spuitzakken en spuitmonden

Spuitzakken en spuitmonden kopen?
Een spuitzak kunt u gebruiken om snel en gemakkelijk gerechten te decoreren of om producten gemakkelijk te portioneren. Er zijn verschillende soorten spuitzakken, herbruikbare en wegwerpspuitzakken. De keuze tussen die twee maakt u vooral op basis van het gebruik: het is raadzaam om alleen herbruikbare spuitzakken te kopen voor gelijke producten, om ongewenste smaakafgifte ver voorkomen. Wanneer u ook met de spuitzak wilt decoreren gebruikt u een spuitmondje. Deze zijn er in tal van verschillende vormen en maten, waardoor u op elke mogelijk manier kunt decoreren.
Spuitzakken en spuitmonden bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof verkopen wij nylon spuitzakken van het merk Oldenhof. Deze herbruikbare spuitzakken zijn goed af te wassen en zijn scheurvast en stevig. U kunt het spuitgat voor het eerste gebruik afknippen om deze op maat te maken voor uw spuitmondjes. De siliconen spuitzakken van Silikomart zijn iets flexibeler en zijn eveneens herbruikbaar. De wegwerpspuitzakken van SIlikomart zijn knalroze van kleur, waardoor het gelijk opvalt als het afgeknipte puntje per ongeluk in uw voedsel valt. In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van roestvrijstalen en kunststoffen spuitmondjes. Deze zijn zowel los per stuk als in verschillend samengestelde sets te koop. Een uitgebreide spuitmondjesset is een goede basis om al uw gerechten te kunnen decoreren. Bekijk onze collectie Spuitzakken en spuitmonden online op www.kookwinkel.nl of kom lang in één van onze kookwinkels.