Taartplateaus en etagères

Een taartplateau of etagère is uitermate geschikt om uw mooiste taarten, cakejes, koekjes of ander lekkers mooi te presenteren. 

Producten 1-16 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Taartplateaus en etagères

Taartplateau of etagère kopen?
Heeft u een heerlijke taart of cake gebakken? Gebruik een sierlijk taartplateau om uw gebak te presenteren aan uw gasten. Naast gebak kunt u een taartplateau uiteraard ook gebruiken voor het serveren van bonbons of macarons. Organiseert u een high tea of gezellige lunch? Gebruik een etagère om bijvoorbeeld scones, cupcakes of sandwiches te presenteren. Dankzij de diverse lagen van een etagère kunt u zoete en hartige gerechten eenvoudig scheiden. De etagères in ons assortiment zijn afhankelijk van het merk vervaardigd uit kunststof, porselein, roestvrij staal en teakhout.
Taartplateaus en etagères bij kookwinkel Oldenhof
Voor het presenteren van zoete en hartige gerechten vindt u bij kookwinkel Oldenhof taartplateaus en etagères in diverse kleuren en stijlen. In ons assortiment vindt u etagères variërend in lagen van merken zoals ASA, Alessi, Pillivuyt en Zassenhaus. Voor het presenteren van uw taart, vindt u in ons assortiment taartplateaus van merken als ASA, Fat Daddio’s, Pillivuyt en Iittala. Uw taartplateau of etagère bestelt u gemakkelijk op www.kookwinkel.nl. Laat uw bestelling snel bij u thuis bezorgen of kies er voor om uw bestelling af te halen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle!