Eetbare taartdecoraties

Maak al uw bakwerken nog spectaculairder door uw taart te versieren met vrolijke en feestelijke eetbare decoraties in diverse kleuren. 

Producten 1-16 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Eetbare taartdecoraties

Taartdecoratie kopen?
Door middel van eetbare taartdecoratie is het gemakkelijk om een lekkere taart ook nog eens oogstrelend mooi te maken. Afhankelijk van het effect dat u wilt nastreven heeft kookwinkel Oldenhof alle benodigdheden die u zoekt, de eetbare decoraties en de gereedschappen om de decoratie aan te brengen. Met de taartdecoratie kunt u uw taarten een matte, fluwelen afwerking geven of een glanslaag. Daarnaast zijn er diverse soorten decoratie die afzonderlijk op het baksel aan te brengen zijn. Kookwinkel Oldenhof heeft alles in huis voor als u taartdecoraties wilt kopen.
Taartdecoratie bij kookwinkel Oldenhof
In de collectie van kookwinkel Oldenhof zit een grote hoeveelheid taartdecoratie van Silikomart Wonder Cakes. Velvet spray is bedoeld om uw taart er uit te laten zien alsof deze bedekt is met een laag fluweel. Gebruik deze spray van Silikomart op een bevroren baksel of pudding voor een optimaal resultaat. De Wonder Cakes glansspray is juist bedoeld om uw baksels te voorzien van een aantrekkelijke glanslaag. Daarnaast heeft Wonder Cakes een aantal kleuren decoratieparels en verschillende vormen suikerdecoraties in het assortiment. Hiermee kunt u in een handomdraai uw baksel van decoratie voorzien. De grotere bloemenvormige en bladvormige decoraties van Wonder Cakes geven een nog feestelijker beeld. Voor wie avontuurlijker is, is er ook tricotmix. Hiermee kunt u, met behulp van daarvoor bestemde mallen, elegante decoraties maken die u tegen uw product aan kunt plakken. Kijk voor het volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.