Kleurstoffen

Gebruik kleurstof voor het kleuren van deeg, beslag, fondant of marsepein. Kleurstof in gelvorm is geschikt voor vrijwel alles, terwijl kleurpoeder enkel geschikt is voor het kleuren van vloeibare substanties.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Kleurstoffen

Kleurstoffen kopen?
Kleurstoffen gebruikt u voor het kleuren van uw ingrediënten. Denk hierbij aan het kleuren van taartbeslag, cakemix, marsepein, fondant of bijvoorbeeld pannenkoekenbeslag. Zo zal geen enkel gerecht meer hetzelfde zijn! De kleurstoffen die u bij kookwinkel Oldenhof vindt zijn verkrijgbaar in een groot scala in kleuren en in gel- en poedervorm. Al uw kleurstoffen koopt u (online) bij kookwinkel Oldenhof!
Kleurstoffen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u kleurstof in diverse soorten, denk bijvoorbeeld aan gel en aan poeder. De regel is over het algemeen dat de substantie van uw kleurstof overeenkomt met de substantie van uw te kleuren product. In de meeste gevallen is kleurstof vrij sterk, probeer daarom altijd eerst een klein mespuntje. Later meer kleurstof toevoegen kan altijd. Van kleurstofpoeder kunt u ook eetbare verf maken door het te vermengen met water. Zo kunt u een eigen schildering aanbrengen op taarten en cakes die bedekt zijn met fondant of marsepein. Advies nodig over onze kleurstoffen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.