Kleurstoffen

Gebruik kleurstof voor het kleuren van deeg, beslag, fondant of marsepein. Kleurstof in gelvorm is geschikt voor vrijwel alles, terwijl kleurpoeder enkel geschikt is voor het kleuren van vloeibare substanties.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Kleurstoffen

Kleurstoffen kopen?
Kleurstoffen gebruikt u voor het kleuren van uw ingrediënten. Denk hierbij aan het kleuren van taartbeslag, cakemix, marsepein, fondant of bijvoorbeeld pannenkoekenbeslag. Zo zal geen enkel gerecht meer hetzelfde zijn! De kleurstoffen die u bij kookwinkel Oldenhof vindt zijn verkrijgbaar in een groot scala in kleuren en in gel- en poedervorm. Al uw kleurstoffen koopt u (online) bij kookwinkel Oldenhof!
Kleurstoffen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u kleurstof in diverse soorten, denk bijvoorbeeld aan gel en aan poeder. De regel is over het algemeen dat de substantie van uw kleurstof overeenkomt met de substantie van uw te kleuren product. In de meeste gevallen is kleurstof vrij sterk, probeer daarom altijd eerst een klein mespuntje. Later meer kleurstof toevoegen kan altijd. Van kleurstofpoeder kunt u ook eetbare verf maken door het te vermengen met water. Zo kunt u een eigen schildering aanbrengen op taarten en cakes die bedekt zijn met fondant of marsepein. Advies nodig over onze kleurstoffen? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.