Smaakstoffen

Een vleugje pepermuntextract door uw taart, ijs of muffin of een naar citroen of vanille smakende cake? De smaakstoffen van Nielsen-Massey zijn verkrijgbaar in meer dan tien smaken om te gebruiken in pudding, cakes, koekjes en zelfs vleesgerechten.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Smaakstoffen

Smaakstoffen kopen?
Smaakstoffen zorgen voor extra verrijking aan de smaak van taarten, ijs of muffins, maar zelfs aan vleesgerechten. Wanneer u thuis aan het bakken bent is het soms lastig om de gewenste smaak duidelijk naar voren te laten komen. Door gebruik te maken van smaakstoffen bereikt u snel het gewenste resultaat. Smaakstoffen zijn zeer geconcentreerd waardoor u maar een klein beetje smaakstof nodig heeft. Maak van uw bereidingen een extra bijzondere creatie en sensatie met onze smaakstoffen.
Smaakstoffen bij kookwinkel Oldenhof
Smaakstoffen vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Nielsen-Massey. Dit bedrijf produceert al sinds 1907 de beste en fijnste smaakstoffen en aroma’s in de wereld en wordt inmiddels gerund door de derde familiegeneratie. Van vanille-extract tot citroenextract en van chocolade-extract tot pepermuntextract. Voor meer informatie over de desbetreffende smaken kijkt u online op www.kookwinkel.nl of neemt u contact op met onze klantenservice. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle.