Smaakstoffen

Een vleugje pepermuntextract door uw taart, ijs of muffin of een naar citroen of vanille smakende cake? De smaakstoffen van Nielsen-Massey zijn verkrijgbaar in meer dan tien smaken om te gebruiken in pudding, cakes, koekjes en zelfs vleesgerechten.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Smaakstoffen

Smaakstoffen kopen?
Smaakstoffen zorgen voor extra verrijking aan de smaak van taarten, ijs of muffins, maar zelfs aan vleesgerechten. Wanneer u thuis aan het bakken bent is het soms lastig om de gewenste smaak duidelijk naar voren te laten komen. Door gebruik te maken van smaakstoffen bereikt u snel het gewenste resultaat. Smaakstoffen zijn zeer geconcentreerd waardoor u maar een klein beetje smaakstof nodig heeft. Maak van uw bereidingen een extra bijzondere creatie en sensatie met onze smaakstoffen.
Smaakstoffen bij kookwinkel Oldenhof
Smaakstoffen vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Nielsen-Massey. Dit bedrijf produceert al sinds 1907 de beste en fijnste smaakstoffen en aroma’s in de wereld en wordt inmiddels gerund door de derde familiegeneratie. Van vanille-extract tot citroenextract en van chocolade-extract tot pepermuntextract. Voor meer informatie over de desbetreffende smaken kijkt u online op www.kookwinkel.nl of neemt u contact op met onze klantenservice. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht.