Smaakstoffen

Een vleugje pepermuntextract door uw taart, ijs of muffin of een naar citroen of vanille smakende cake? De smaakstoffen van Nielsen-Massey zijn verkrijgbaar in meer dan tien smaken om te gebruiken in pudding, cakes, koekjes en zelfs vleesgerechten.

Producten 1-16 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Smaakstoffen

Smaakstoffen kopen?
Smaakstoffen zorgen voor extra verrijking aan de smaak van taarten, ijs of muffins, maar zelfs aan vleesgerechten. Wanneer u thuis aan het bakken bent is het soms lastig om de gewenste smaak duidelijk naar voren te laten komen. Door gebruik te maken van smaakstoffen bereikt u snel het gewenste resultaat. Smaakstoffen zijn zeer geconcentreerd waardoor u maar een klein beetje smaakstof nodig heeft. Maak van uw bereidingen een extra bijzondere creatie en sensatie met onze smaakstoffen.
Smaakstoffen bij kookwinkel Oldenhof
Smaakstoffen vindt u bij kookwinkel Oldenhof van het merk Nielsen-Massey. Dit bedrijf produceert al sinds 1907 de beste en fijnste smaakstoffen en aroma’s in de wereld en wordt inmiddels gerund door de derde familiegeneratie. Van vanille-extract tot citroenextract en van chocolade-extract tot pepermuntextract. Voor meer informatie over de desbetreffende smaken kijkt u online op www.kookwinkel.nl of neemt u contact op met onze klantenservice. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle.