Broodbakmachines

Met een broodbakmachine kunt u altijd een lekker vers brood bakken. De broodbakmachines zijn voorzien van diverse programma’s voor de verschillende broodtypes zoals meergranen en volkoren.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Broodbakmachines

Een broodbakmachine kopen
Vers gebakken brood is voor veel mensen een groot genot. Met behulp van een broodbakmachine kunt u gemakkelijk zelf brood bakken. De meeste broodbakmachines werken op een vergelijkbare wijze. Aan de bovenzijde zit een klep, waaronder het ovengedeelte zich bevindt. Het bakblik is onderin voorzien van een kneedvleugel. De ingrediënten kunnen los in het bakblik worden gedaan, waarna u een van de vooraf ingesteld programma’s kunt aanzetten. De machine zal zelf de ingrediënten kneden en laten rijzen. Wanneer de machine klaar is, is het brood gebakken en kunt u het uit het blik storten. In vrijwel alle broodbakmachines heeft u de optie om het bakproces aan het type brood en de meelsoort aan te passen, waarbij u ook invloed heeft op de kleur en dikte van de korst.
Broodbakmachines kookwinkel Oldenhof
Er zijn verschillende merken die broodbakmachines produceren, kookwinkel Oldenhof heeft er daar enkele van in collectie. De BHG 397 machine van Bielmeier heeft eenvoudige toetsbediening en is voorzien van een uitsteltimer, waardoor u uw brood op het door u gewenste moment kunt eten. Dit merk maakt ook de BHG 395, een machine die naast een brede bak voor één brood, ook twee bakken voor kleinere broden heeft. Dit model heeft tiptoetsen als bediening. Het Belgische merk Domo maakt een broodbakmachine naar het voorbeeld van Bielmeier, maar is niet van het dubbele bakblik voorzien. De machine van Gastroback is aan de bovenzijde voorzien van een afzonderlijk vak waarin u ingrediënten kunt laden die u op een later moment in het rijsproces wilt toevoegen, waardoor u het rijzen niet verstoort. Kijk voor ons volledige assortiment broodbakmachines op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkel.