Broodmanden

Broodmanden zijn ideaal voor het presenteren van uw, eventueel gesneden, brood. Speciaal voor stokbrood zijn er ook langwerpige broodmanden.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Broodmanden

Een broodmand kopen
Op tafel, bij een weekendontbijt of zomaar bij de broodmaaltijd is het wel zo leuk om het brood in een broodmand te serveren. Dit staat netter op tafel dan de plastic broodzak en met het juiste model sluit de mand naadloos aan op uw serviesgoed. Naast dit type broodmanden is er nog een ander soort broodgerelateerde mand. De rijsmand wordt gemaakt van riet en kan worden gebruikt om bijvoorbeeld desembroden tijdens de tweede rijs een vorm te geven. Afhankelijk van wat voor broodmand u zoek kunt u uit verschillende manden kiezen bij kookwinkel Oldenhof.
De juiste mand
Wanneer u op zoek bent naar een mand om het brood op tafel in te presenteren heeft u een ruime keuze. De rustiek bruine draadmanden van Tellier stralen direct een Franse, landelijke sfeer uit. Zij leveren vijf verschillende modellen draadmand, dus voor elke gelegenheid kunt u terecht. Naast deze modellen zijn er de massief olijfhouten schalen van Bowls and Dishes, die nog een stuk robuuster zijn vormgegeven, met de grillige vormen van het hout mee. Als u juist iets moderners zoekt, kunt u het best terecht bij de broodmanden van Alessi. Het merk Oldenhof levert vijf verschillende modellen rijsmanden, allemaal voor een eigen broodtype. Kijk voor het volledige assortiment broodmanden op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.