Chocoladevormen en bonbonvormen

Gebruik de polycarbonaat bonbonvormen van Fat Daddio's of de silicone bonbonvormen van Silikomart voor het maken van gevulde bonbons of massieve chocolaatjes.  

Producten 1-16 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 59

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Chocoladevormen en bonbonvormen

Chocoladevormen kopen
Als u een chocoladevorm of een bonbonvorm heeft gebruikt om zelf chocolaatjes te maken, dan smaakt het snoepgoed u nog beter! Er zijn voor verschillende doeleinden chocoladevormen te koop. Met een bonbonvorm kunt u gemakkelijk kleine chocolaatjes maken, die u kunt vullen naar uw eigen smaak en bij de koffie of thee kunt serveren. U kunt ook een grote chocoladereep maken en die voorzien van smakelijke toppings. Voor verschillende gelegenheden zijn verschillende modellen te koop, van Kerst tot Pasen en van het voorjaar tot de herfst.
Chocoladevormen en bonbonvormen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich tal van prachtige chocoladevormen. De professionele vormen van 100% Chef zijn te gebruiken in combinatie met PET-vellen. Deze vormen zijn er in rond en vierkant en geschikt om grote hoeveelheden tegelijk te verwerken. De siliconen vormen van Silikomart zijn gemakkelijk in gebruik en leveren steevast een mooi, glanzend resultaat. Doordat deze mallen in veel verschillende vormen te koop zijn zit er zeker een model naar uw smaak tussen. In de collectie chocoladevormen van Silikomart bevinden zich vormen voor chocoladetabletten, maar ook voor bonbons, kleine chocolaatjes en verschillende maten daar tussenin. Kijk voor ons volledige assortiment chocoladevormen en bonbonvormen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.