Chocolade

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Chocolade

Aan de slag met chocolade
Smelten, tempereren, doseren, raspen of schaven. Bonbons, chocoladekrullen of mousses maken. Noemt u maar op en het is mogelijk met chocolade. Voor al deze bewerkingen en technieken vindt u bij kookwinkel Oldenhof een keur aan gereedschappen. Met gesmolten en getempereerde chocolade kunt u niet alleen bonbons en vormpjes maken, ook zorgt deze bewerking ervoor dat de chocolade gaat glimmen. Voor het smelten van chocolade is het mogelijk een chocoladesmelter te gebruiken. Met onze collectie thermometers houdt u nauwkeurig de temperatuur van uw chocolade in de gaten voor het beste resultaat. Gebruik vervolgens een marmeren plaat en tempereerspatel om de chocolade terug te koelen.
Alles voor chocolade bij kookwinkel Oldenhof
Voor het maken van de mooiste bonbons en chocoladevormen gebruikt u de silicone bonbonvormen van Silikomart en de polycarbonaat bonbonvormen van Fat Daddio’s. Met een doseertrechter vult u met gemak de vormen zonder te knoeien. Wilt u bonbons onderdompelen of versieren, dan koopt u bij kookwinkel Oldenhof chocoladevorken in diverse varianten. Voor het raspen, schaven en krullen van chocolade vindt u bij ons diverse soorten raspen van onder meer Microplane. Alles voor het verwerken van chocolade vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Vragen of advies nodig? Kom gerust langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.