Onderhoud en schoonmaak

Houd uw barbecue in uitstekende staat door deze regelmatig goed te reinigen en te beschermen tegen weersinvloeden. Zo geniet u nog langer van uw nieuwe barbecue! 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Onderhoud en schoonmaak voor de barbecue

Onderhoud en schoonmaak voor de barbecue
Als barbecue-expert weet u als geen ander dat het belangrijk is om uw barbecue goed te blijven onderhouden en schoon te houden. Dit kunt u doen door na elke keer dat u uw barbecue gebruikt alle onderdelen van uw barbecue te reinigen. Op deze manier worden de etensresten verwijderd en blijft uw barbecue er schoon uitzien. Kookwinkel Oldenhof biedt een ruime keuze aan schoonmaakmiddelen om uw barbecue goed te onderhouden.
Onderhoud en schoonmaak bij Kookwinkel Oldenhof
Om uw barbecue te onderhouden en schoon te houden kunt u terecht bij Kookwinkel Oldenhof. We hebben verschillende barbecueborstels met messing haren en roestvrijstalen grill schrapers in diverse vormen en formaten. Voor het verwijderen van al het hardnekkige aangekoekte vuil kunt u terecht bij Kookwinkel Oldenhof. Kom langs in een van onze winkels of bekijk het aanbod op de webshop.