Buitenbranders

Een buitenbrander is het ideale gereedschap voor wie houdt van buitenkoken. Plaats de buitenbrander op een stevige ondergrond en bereid uw dagelijkse gerechten in de buitenlucht!

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Buitenbranders

Een buitenbrander kopen?
Voor een gerecht als paella is het gebruikelijk om het te maken in een lage brede pan op een grote brander. Door de breedte van de brander wordt de pan zo gelijkmatig mogelijk verhit. De branders zijn op een gasfles met propaan of butaan aan te sluiten door middel van een flexibele slang. Branders met een dubbele brandring zijn vaak per ring te regelen, zodat u controle over het kookproces heeft. U kunt een buitenbrander gebruiken in combinatie met een onderstel. In combinatie met een goede pan kunt u hiermee naar hartenlust buiten koken.
Buitenbranders bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten verschillende modellen buitenbranders. Het Spaanse merk Vaello is gespecialiseerd in het vervaardigen van paellapannen en bijbehorende branders. Van dit merk heeft kookwinkel Oldenhof diverse branders in meerdere diameters verkrijgbaar. Ter ondersteuning van de losse branders heeft Vaello ook meerdere maten onderstel in collectie, uitgevoerd in rood staal. Vaello produceert ook een verstelbare driepoot die voor meerdere branders te gebruiken is. Kijk voor het assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.