Ingrediënten

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Barbecue-ingrediënten

Barbecue-ingrediënten kopen?
Voor een ultieme smaakbeleving gebruikt u de barbecue-ingrediënten van Smokey Goodness. In samenwerking met Verstegen ontwikkelde Smokey Goodness kruiden- en specerijenblends, gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen voor de lekkerste barbecuegerechten. Strooi een royale hoeveelheid van de kruidenrub op het vlees en een succes op de barbecue is gegarandeerd! Naast de kruidenrub zijn er ook de sauzen van Smokey Goodness als ‘finishing touch’ voor ieder barbecuegerecht.
Barbecue-ingrediënten bij kookwinkel Oldenhof
Voor de lekkerste barbecue-ingrediënten bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u barbecue-ingrediënten van het merk Smokey Goodness. Naast de overheerlijke barbecuesauzen, is er ook de Smokey Goodness kruidenrub. De kruidenrub is te verkrijgen in de smaken Pig Powder, Cheeky Chicken en Beefalicous. Wrijf uw vlees of gevogelte goed in met de kruidenrub voordat u deze op de barbecue legt en succes is gegarandeerd! Om uw bereiding vervolgens helemaal af te maken zijn er nog de barbecuesauzen van Smokey Goodness in diverse smaken. Bestel uw barbecue-ingrediënten eenvoudig op www.kookwinkel.nl.