Visbestek

Speciaal voor het eten van vis, schaal- en schelpdieren vindt u bij kookwinkel Oldenhof visbestek. 

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Visbestek

Visbestek kopen?
Eet u graag vis? Dan is visbestek onmisbaar op uw eettafel. Met visbestek snijdt u gemakkelijk vis en verwijdert u het van de graat, zonder de graat zelf te snijden. Ook voor het kraken of openen van kreeft, krab en andere schaaldieren vindt u speciaal bestek. Als u graag mosselen eet dan weet u zeker dat u met het mosselbestek voor een onvergetelijke eet-ervaring zorgt voor u en uw gasten.
Visbestek bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u veel verschillende soorten visbestek. Van volledige besteksets tot prachtig vormgegeven amuse-bestek. U kunt uw visbestek gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen ervoor dat het snel en veilig naar u verzonden wordt. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze kookwinkels. Onze bestek-experts helpen u graag met het maken van een keuze.