Dienbladen

Het gebruik van een dienblad is ideaal voor het serveren en presenteren van drank en gebak. Bij Oldenhof vindt u dienbladen van hout, roestvrij staal en glasvezel. 

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Dienbladen

Dienblad kopen?
Wilt u uw drankjes of hapjes op een mooie manier aan uw gasten of uzelf serveren? Bekijk dan onze grote collectie dienbladen en serveerplanken. Natuurlijk hoeft u uw dienblad niet alleen voor drankjes of hapjes te gebruiken. Zo kunt u onze dienbladen ook gebruiken als fruitschaal of als perfect vlakke ondergrond voor uw kruidenpotjes of zelfs potjes met mooie planten of bloemen.
Dienbladen bij Kookwinkel Oldenhof
Bij ons vindt u dienbladen in verschillende vormen en materialen. Gaat u voor een luxe koperen dienblad van Mauviel of de prachtig vormgegeven Alessi dienbladen? Natuurlijk hebben wij ook klassieke houten dienbladen in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook de keuze maken tussen dienbladen met of zonder handgreep, of met een handige greep in het midden, om uw hapjes of drankjes met nog meer flair op te kunnen dienen.