Wijnaccessoires

Oldenhof biedt een groot assortiment voor de echte wijnliefhebber. Wijnaccessoires voor het ontkurken, koelen en schenken van uw wijn. 

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Wijnaccessoires

Wijnaccessoires kopen?
Bent u een echte wijnliefhebber? Dan mogen de wijnaccessoires van kookwinkel Oldenhof bij u thuis niet ontbreken. Van kelnersmes tot sabel en van wijnrek tot wijnkoeler. Wilt u uw wijn altijd op de perfecte temperatuur drinken? Dan bieden wij u zelfs wijnkoelkasten aan die u op diverse temperaturen in kunt stellen. Voor al uw wijnaccessoires bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Wijnaccessoires bij kookwinkel Oldenhof
Wijnaccessoires vindt u bij kookwinkel Oldenhof in alle denkbare soorten en maten. Voor het openen en afsluiten van wijn- en champagneflessen vindt u diverse soorten openers en afsluiters. De accessoires van Le Creuset Screwpull zijn wereldwijd bekend. De hefboomkurkentrekkers van dit merk zijn nog steeds ongeëvenaard in kwaliteit en gebruiksgemak. Bekijk onze gehele collectie wijnaccessoires op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.