Espressoglazen

Voor het drinken van koffie en espresso vindt u bij kookwinkel Oldenhof mooie espressoglazen. 

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Espressoglazen

Espressoglazen kopen
Een espresso hoeft niet altijd in een ondoorzichtig kopje geserveerd te worden. U kunt er voor kiezen om het drankje in een glas te serveren. Er bestaan espressoglazen in verschillende uitvoeringen en maten. Om te zorgen dat uw koffie goed warm blijft kunt u kiezen voor een dubbelwandig glas. Anderzijds zijn er ook glazen die in een serie ontworpen zijn of voorzien zijn van een bepaalde decoratie. Veel van de enkelwandige glazen zijn ook bedoeld om water bij de espresso in te serveren. Uiteraard kunt u deze glazen ook voor de koffie zelf gebruiken.
Espressoglazen bij kookwinkel Oldenhof
De koffiemerken Lucaffé en Illy hebben in hun collectie beiden een waterglas om het water naast de espresso in te serveren waarmee u of uw gasten hun smaakpalet kunnen reinigen voor en eventueel na het drinken van espresso. De espressoglazen van Kitchen Trend en Serax zijn wel bedoeld om de koffie uit te drinken en zijn ook in lijn met de rest van de respectievelijke serviezen vormgegeven. De dubbelwandige glazen van Zwilling zijn verkrijgbaar met en zonder oortje, al naar gelang uw voorkeur. Doordat deze glazen dubbelwandig zijn blijft de koffie langer op temperatuur en blijft de buitenzijde koel. Ook voor andere koffiebereidingen zoals een latte macchiato zijn aparte glazen verkrijgbaar, zodat de laagjes die de koffie en melk vormen goed zichtbaar zijn aan de zijkant van het glas. Kijk voor het volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.