Espressoglazen

Voor het drinken van koffie en espresso vindt u bij kookwinkel Oldenhof mooie espressoglazen. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Espressoglazen

Espressoglazen kopen
Een espresso hoeft niet altijd in een ondoorzichtig kopje geserveerd te worden. U kunt er voor kiezen om het drankje in een glas te serveren. Er bestaan espressoglazen in verschillende uitvoeringen en maten. Om te zorgen dat uw koffie goed warm blijft kunt u kiezen voor een dubbelwandig glas. Anderzijds zijn er ook glazen die in een serie ontworpen zijn of voorzien zijn van een bepaalde decoratie. Veel van de enkelwandige glazen zijn ook bedoeld om water bij de espresso in te serveren. Uiteraard kunt u deze glazen ook voor de koffie zelf gebruiken.
Espressoglazen bij kookwinkel Oldenhof
De koffiemerken Lucaffé en Illy hebben in hun collectie beiden een waterglas om het water naast de espresso in te serveren waarmee u of uw gasten hun smaakpalet kunnen reinigen voor en eventueel na het drinken van espresso. De espressoglazen van Kitchen Trend en Serax zijn wel bedoeld om de koffie uit te drinken en zijn ook in lijn met de rest van de respectievelijke serviezen vormgegeven. De dubbelwandige glazen van Zwilling zijn verkrijgbaar met en zonder oortje, al naar gelang uw voorkeur. Doordat deze glazen dubbelwandig zijn blijft de koffie langer op temperatuur en blijft de buitenzijde koel. Ook voor andere koffiebereidingen zoals een latte macchiato zijn aparte glazen verkrijgbaar, zodat de laagjes die de koffie en melk vormen goed zichtbaar zijn aan de zijkant van het glas. Kijk voor het volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.