Kinderbestek

Speciaal voor de kleinere dames en heren zijn er speciale kinderbestekjes met vrolijke en kleurrijke decoraties. Zo wordt het nóg leuker om te eten.

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Kinderbestek

Kinderbestek kopen?
Uw kind leert het meest eenvoudig eten met een kinderbestek dat perfect afgestemd is op de maten van de hand en mond van uw kind. Omdat bestek voor kinderen vaak nogal wat te verduren heeft, zoals vallen of slaan op een tafel, is een robuuste uitvoering aan te raden. Typerend aan een klein bestek is dat het mes minder scherp is en voorzien is van een bolle bovenzijde die niet kan ‘steken’. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u kinderbestek van diverse merken en in diverse uitvoeringen, zodat u altijd iets zal vinden dat aansluit bij uw voorkeuren - of die van het kind natuurlijk.
Het juiste kinderbestek kiezen
Een kinderbestek wordt erg vaak gegeven als kraamcadeau of bij de verjaardag van een (jong) kind. Probeer, wanneer u een een besteksetje cadeau wil geven, te achterhalen wat voor bestek de ouders gebruiken, zodat het bestek voor het kind kan aansluiten bij de stijl van het volwassen bestek. Voordeel daarvan is dat wanneer het kind opgroeit, het moeiteloos over kan op het grote bestek. Een andere optie is een kinderbestekje dat juist afwijkt van het bestek van de familie, met een eigen opdruk of print. De opdruk of print kan dan afgestemd worden op een thema dat gekozen is voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Vaak zijn er ook bijpassende kinderserviezen verkrijgbaar, met kleine borden en bekers in hetzelfde thema. Het meeste kinderbestek is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal is erg robuust en goed bestand tegen voedselzuren. Bovendien is het vaatwasmachinebestendig. Roestvrijstalen kinderbestek zal jarenlang meegaan en kan van generatie op generatie worden doorgegeven.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.