ASA servies

Producten 1-16 van 74

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 74

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

ASA servies

ASA servies kopen?
Het Duitse ASA selection vervaardigt voornamelijk aardewerken servies, maar ontwerpt daarnaast ook bestek. De ontwerpen komen voort uit het motto: ‘simple things are beautiful’ en bevatten dus duidelijke en eenvoudige vormen. De collecties zijn gemaakt met passie voor handwerk. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ASA servies in de vorm van borden, schalen, koppen en kommen. Maak kennis met het mooie en strakke ASA servies in één van onze kookwinkels of via www.kookwinkel.nl.
ASA servies bij kookwinkel Oldenhof
Bent u op zoek naar ASA servies? De bekendste lijn van ASA Selection vindt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof; ASA à Table. Deze servieslijn is bekend door zijn moderne en strakke design, gemaakt van hoogwaardig porselein. Doordat het servies geschikt is voor magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine, is de serie ideaal voor dagelijks gebruik. Naast ASA à Table bieden wij u ook placemats, koffiekoppen, espressokoppen en bestek. Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.