Bekers, koppen en mokken

Voor diverse bekers, koppen en mokken kunt u bij Oldenhof terecht. In ons assortiment vindt u koffiekoppen en theemokken in diverse kleuren en maten.

Producten 1-16 van 217

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 217

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Bekers, koppen en mokken

Bekers, koppen of mokken kopen?
Voor het drinken van koffie, thee of warme chocolademelk. Bekers, koppen of mokken mogen niet in uw keukenkastjes ontbreken. Groot of klein, met of zonder oor en van aardewerk of porselein. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt deze bekers, koppen en mokken bij kookwinkel Oldenhof. Wij hebben alle bekers, koppen en mokken voor u op een rij gezet, zo vindt u zeker weten de beker, kop of mok die bij u past!
Bekers, koppen en mokken bij kookwinkel Oldenhof
Bij het kopen van bekers, koppen en mokken dient u eerst na te denken over wat u precies zoekt en waarvoor u deze het vaakst voor gaat gebruiken. Bent u bijvoorbeeld een echte theeleut? Dan kan het fijn zijn om een beker met een grote inhoud en een oor te kopen. Drinkt u liever een epsresso? Dan kunt u ook goed af met een klein kopje zonder oor. Bekijk onze grote collectie kopper, mokken en bekers op uw gemak via www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.