15% EXTRA KORTING op alle elektrische producten! Actievoorwaarden

Kannen en karaffen

Kannen en karaffen gebruikt u voor het serveren van water, limonade, sap en melk. In ons assortiment vindt u ook kannen en karaffen voor het decanteren en serveren van uw rode wijnen.

Producten 1-16 van 65

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 65

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Kannen en karaffen

Kannen kopen?
Om uw wijn, sap of water op een fraaie wijze te serveren kunt u een kan of karaf gebruiken. Hierdoor heeft u niet allemaal verschillende flessen en kannen op tafel. Er is een aantal dingen waar u op kunt letten als u een karaf of kan wilt kopen. Verschillende serviezen- en glazenmerken hebben ook kannen of karaffen, die bij hun geproduceerde lijnen passen. Er zijn kannen van kunststof, glas, aardewerk en porselein, in klassieke en moderne vormgeving, zodat u altijd een kan naar uw smaak zal vinden bij kookwinkel Oldenhof.
Kannen en karaffen bij kookwinkel Oldenhof
De Eva Solo kannen zijn gemaakt van glas en zijn voorzien van een nylon hoes waardoor uw drinken koud of juist warm blijft. De aardewerken kannen van Kitchen Trend, Madam Stoltz en Oldenhof vormen een stijlvolle aankleding voor uw eettafel en zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen. Om wijn het best tot zijn recht te laten komen is het in sommige gevallen aan te raden om deze uit te schenken in een decanteerkaraf. In de collectie van kookwinkel Oldenhof zitten decanteerkaraffen van onder andere Spiegelau, Schott Zwiesel en Riedel. RIG-TIG en IIttala maken ook stijlvolle waterkannen. Het merk Nachtmann maakt whiskykaraffen, gemaakt van geslepen glas en voorzien van een glazen stop. Kijk voor het volledige assortiment kannen en karaffen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.