Serveerplanken

Serveerplanken zijn ideaal voor het serveren van bijvoorbeeld kaas, tapas of worst. In ons ruime assortiment vindt u houten en leisteen serveerplanken.

Producten 1-16 van 47

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 47

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Serveerplanken

Serveerplank kopen?
Een mooie serveerplank of hapjesplank is een van de meest geliefde manieren om eten te presenteren. Deze manier van opdienen is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen maar kleinere planken zijn al voor kleine groepen mensen geschikt. Gebruik de planken om uw tapas, kaas, worst en brood op te serveren. Houd bij het kiezen van de juiste serveerplank rekening met wat u op de plank wilt presenteren. Een plank van leisteen kunt u in de koelkast leggen en is zo geschikter om delicate vleeswaren op te serveren. Wilt u juist nog kunnen snijden op de plank dan is het voor het behoud van uw messen aan te raden om een mooie houten plank te kopen.
Serveerplanken bij kookwinkel Oldenhof
Voor de mooiste serveerplanken bent u bij Kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Of u nu liever een van de Oldenhof planken met metalen grepen heeft of een olijfhouten plank van Bowls & Dishes, ons assortiment is erg uitgebreid. Specifiek voor kaas verkopen wij ook de kaasplanken van het merk Boska. De zwarte planken van Epicurean zijn gemaakt van geperste houtvezel en zijn daarom zelfs vaatwasmachinebestendig. Door uw plank te combineren met een stolp of met aardewerken kommetjes of schaaltjes kunt u de tafel nog feestelijker aankleden. Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.