Bijdendijk : een keuken voor de Lage Landen

geen

De liefde voor mooie producten en lekker eten is Joris Bijdendijk al vroeg bijgebracht. Elk weekend ging het gezin naar de Ardennen, waar een grote moestuin werd onderhouden, en waar de forel rechtstreeks uit de beek het bord op ging. Toen hij zestien jaar oud was, wist Bijdendijk het zeker: hij wilde topchef worden. Minutieus beschreef hij in een meerjarenplan welke stappen hij daartoe moest zetten. Warenkennis opdoen bij vissers, slagers en boeren en technisch in de leer gaan bij de allerbeste chefs.

Het resultaat is ernaar. Bijdendijk wordt gezien als een van de meest veelbelovende chefs die Nederland rijk is. Eind vorig jaar behaalde hij voor RIJKS© in Amsterdam een Michelinster. Hij reist de wereld rond om te blijven leren van internationale grootheden en ontvangt hen ook regelmatig in Amsterdam. Daarnaast is hij zeer prominent in de "Slow Food'-beweging, die aandacht vraagt voor de duurzaamheid, kwaliteit en diversiteit van lokale producten.

Bijdendijks missie is om een keuken te ontwikkelen voor de Lage Landen, zoals René Redzepi dat deed voor Scandinavië. In dit prachtig vormgegeven kookboek zet hij die missie uiteen en schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele en uitdagende recepten voor. Een boek waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

€ 39,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De liefde voor mooie producten en lekker eten is Joris Bijdendijk al vroeg bijgebracht. Elk weekend ging het gezin naar de Ardennen, waar een grote moestuin werd onderhouden, en waar de forel rechtstreeks uit de beek het bord op ging. Toen hij zestien jaar oud was, wist Bijdendijk het zeker: hij wilde topchef worden. Minutieus beschreef hij in een meerjarenplan welke stappen hij daartoe moest zetten. Warenkennis opdoen bij vissers, slagers en boeren en technisch in de leer gaan bij de allerbeste chefs.

Het resultaat is ernaar. Bijdendijk wordt gezien als een van de meest veelbelovende chefs die Nederland rijk is. Eind vorig jaar behaalde hij voor RIJKS© in Amsterdam een Michelinster. Hij reist de wereld rond om te blijven leren van internationale grootheden en ontvangt hen ook regelmatig in Amsterdam. Daarnaast is hij zeer prominent in de "Slow Food'-beweging, die aandacht vraagt voor de duurzaamheid, kwaliteit en diversiteit van lokale producten.

Bijdendijks missie is om een keuken te ontwikkelen voor de Lage Landen, zoals René Redzepi dat deed voor Scandinavië. In dit prachtig vormgegeven kookboek zet hij die missie uiteen en schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele en uitdagende recepten voor. Een boek waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

De liefde voor mooie producten en lekker eten is Joris Bijdendijk al vroeg bijgebracht. Elk weekend ging het gezin naar de Ardennen, waar een grote moestuin werd onderhouden, en waar de forel rechtstreeks uit de beek het bord op ging. Toen hij zestien jaar oud was, wist Bijdendijk het zeker: hij wilde topchef worden. Minutieus beschreef hij in een meerjarenplan welke stappen hij daartoe moest zetten. Warenkennis opdoen bij vissers, slagers en boeren en technisch in de leer gaan bij de allerbeste chefs.

Het resultaat is ernaar. Bijdendijk wordt gezien als een van de meest veelbelovende chefs die Nederland rijk is. Eind vorig jaar behaalde hij voor RIJKS© in Amsterdam een Michelinster. Hij reist de wereld rond om te blijven leren van internationale grootheden en ontvangt hen ook regelmatig in Amsterdam. Daarnaast is hij zeer prominent in de "Slow Food'-beweging, die aandacht vraagt voor de duurzaamheid, kwaliteit en diversiteit van lokale producten.

Bijdendijks missie is om een keuken te ontwikkelen voor de Lage Landen, zoals René Redzepi dat deed voor Scandinavië. In dit prachtig vormgegeven kookboek zet hij die missie uiteen en schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele en uitdagende recepten voor. Een boek waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

Meer informatie
Aantal pagina's304
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038804064
EAN9789038804064
AuteurJoris Bijdendijk
ISBN9789038804064
TaalNederlands
UitgeverNijgh & van Ditmar
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice