Blog
Categorieen
Laatst geschreven
- In de koudere maanden is de braadpan jouw beste vriend. Een heerlijk stoofpotje, gebraden vlees of verwarmende soep; perfecte gerechten voor de winter. ... Lees meer
- Nieuw jaar, nieuwe hobby: brood bakken! Een makkelijk en vooral lekker begin van het nieuwe jaar is om te leren hoe je zelf de luchtigste broden bakt. Hier heb je namelijk niet veel voor nodig naast de ingrediënten,... Lees meer
- Ondertussen heeft elk huishouden wel een airfryer in huis. Een handige portable oven die snel opwarmt en goed zijn werk doet voor je. Twijfel je nog of je een airfryer moet aanschaffen? We geven je een goede uitleg over... Lees meer
- Met zoveel verschillende soorten messen, materialen en merken kan het lastig zijn om te bepalen welke messen je nodig hebt en hoe je ze goed onderhoudt. In deze gids ontdek je alles wat je moet weten over messen,... Lees meer
- Elk jaar weer kerstcadeaus bedenken voor je vrienden en/of familie blijft een lastig iets. Gelukkig hebben wij een lijstje gemaakt met cadeaus waar elke bakliefhebber blij mee zal zijn. Van mooie bakvormen tot professionele... Lees meer
- Of je nou een nieuwe oven hebt of gewoon een nieuwe ovenschaal wil aanschaffen, de vraag blijft hoe je een goede ovenschaal uitkiest voor jouw behoeftes. Welk materiaal, welke vorm en hoe groot moet je ovenschaal zijn?... Lees meer
- Als de winterkleding uit de kast wordt gehaald is het ook tijd om de slowcooker weer op het aanrecht te zetten. De tijd voor stoofvlees, schotels en stamppot is aangebroken! Niks is vervelender dan na een lange... Lees meer
- Misschien wel het meest ‘underrated’ groentesoort dat er bestaat: de peulvrucht. Deze categorie van voedsel kennen we allemaal wel, maar weten we ook wat hier allemaal onder valt? Wist je dat peulvruchten... Lees meer
- Keramische pannen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in de keuken, en dat is niet zonder reden. Ze zijn PFAS-vrij, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijden. Daarnaast zijn pannen met een... Lees meer
- Er gaat weinig boven een kaasplankje: met vrienden bij de borrel of als afsluiting van een uitgebreid diner. Maar het verkeerde kaasmes kan voor problemen zorgen: een platgedrukte camembert of een lastig te brokkelen... Lees meer