Bon Appétit : een enigszins ongestructureerde inventaris van culinaire zaken

Vergroot je productkennis en leer alles over klassieke gerechten, grote chefs en de beste dranken! Al vijf jaar lang presenteert François-Régis Gaudry het radioprogramma 'On va deguster', een programma met gevoel voor lekker eten én voor humor, dat zowel de geest als de buik voedt. Elke week schuiven chef-koks, patissiers, culikunstenaars, producenten, wijnkenners, historici en schrijvers aan om te proeven en te praten over de geneugten van lekker eten. Want ze doen tijdens de uitzendingen natuurlijk niet alsof: ze zitten echt te eten en te drinken! Gerechten van beroemde en minder beroemde chef-koks, maar ook de perfect geroosterde kip en eetbare insecten, alles wordt gekeurd en besproken. Dit boek is een overzicht van deze proeverij. Is het een receptenboek? Niet alleen, want koken vraagt specifieke kennis en kunde - en ook die komt aan bod. Een encyclopedie dan? Ja, maar geen grote, duur betaalde die zwaar op de maag ligt. Laten we het houden op een leuke, ongestructureerde inventaris.
€ 34,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Vergroot je productkennis en leer alles over klassieke gerechten, grote chefs en de beste dranken! Al vijf jaar lang presenteert François-Régis Gaudry het radioprogramma 'On va deguster', een programma met gevoel voor lekker eten én voor humor, dat zowel de geest als de buik voedt. Elke week schuiven chef-koks, patissiers, culikunstenaars, producenten, wijnkenners, historici en schrijvers aan om te proeven en te praten over de geneugten van lekker eten. Want ze doen tijdens de uitzendingen natuurlijk niet alsof: ze zitten echt te eten en te drinken! Gerechten van beroemde en minder beroemde chef-koks, maar ook de perfect geroosterde kip en eetbare insecten, alles wordt gekeurd en besproken. Dit boek is een overzicht van deze proeverij. Is het een receptenboek? Niet alleen, want koken vraagt specifieke kennis en kunde - en ook die komt aan bod. Een encyclopedie dan? Ja, maar geen grote, duur betaalde die zwaar op de maag ligt. Laten we het houden op een leuke, ongestructureerde inventaris.

Vergroot je productkennis en leer alles over klassieke gerechten, grote chefs en de beste dranken! Al vijf jaar lang presenteert François-Régis Gaudry het radioprogramma 'On va deguster', een programma met gevoel voor lekker eten én voor humor, dat zowel de geest als de buik voedt. Elke week schuiven chef-koks, patissiers, culikunstenaars, producenten, wijnkenners, historici en schrijvers aan om te proeven en te praten over de geneugten van lekker eten. Want ze doen tijdens de uitzendingen natuurlijk niet alsof: ze zitten echt te eten en te drinken! Gerechten van beroemde en minder beroemde chef-koks, maar ook de perfect geroosterde kip en eetbare insecten, alles wordt gekeurd en besproken. Dit boek is een overzicht van deze proeverij. Is het een receptenboek? Niet alleen, want koken vraagt specifieke kennis en kunde - en ook die komt aan bod. Een encyclopedie dan? Ja, maar geen grote, duur betaalde die zwaar op de maag ligt. Laten we het houden op een leuke, ongestructureerde inventaris.

Meer informatie
Aantal pagina's336
MerkKookboek
Artikelnummer9789059567108
EAN9789059567108
AuteurFrancois-Regis Gaudry
ISBN9789059567108
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken, frans
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice