Brindisa : het pure eten van Spanje

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren, uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona.

Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek 'Brindisa' een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie. 

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamon ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

€ 39,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren, uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona.

Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek 'Brindisa' een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie. 

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamon ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona.

Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek 'Brindisa' een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie. 

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamon ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Meer informatie
Aantal pagina's544
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059567658
EAN9789059567658
ISBN9789059567658
TaalNederlands
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice