Brioche - verrassend anders

Waardering:
100% of 100

Vele franse variaties om van te smullen

Manieren van briochedeeg maken die eenvoudig niet mis kunnen gaan! Ontdek hoe je met een keukenmachine of broodmachine in een handomdraai zelf het lekkerste briochedeeg kneedt.

Nicolas Bernardé is een internationale kookconsultant die in 2004 is uitgeroepen tot Meilleur Ouvrier de France en in 2005 tijdens de World Gourmet Summit in Singapore tot beste chef-kok van de wereld is verkozen. Nicolas Bernardé is daarnaast eigenaar van een winkel voor culinaire verrassingen en geeft bovendien leiding aan een patisserieschool voor beroepskoks en fijnproevers in La Garenne Colombes, in de buurt van Parijs.

productbanner 4 kookboeken voor 10 euro

Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 3,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Vele franse variaties om van te smullen

Manieren van briochedeeg maken die eenvoudig niet mis kunnen gaan! Ontdek hoe je met een keukenmachine of broodmachine in een handomdraai zelf het lekkerste briochedeeg kneedt.

Nicolas Bernardé is een internationale kookconsultant die in 2004 is uitgeroepen tot Meilleur Ouvrier de France en in 2005 tijdens de World Gourmet Summit in Singapore tot beste chef-kok van de wereld is verkozen. Nicolas Bernardé is daarnaast eigenaar van een winkel voor culinaire verrassingen en geeft bovendien leiding aan een patisserieschool voor beroepskoks en fijnproevers in La Garenne Colombes, in de buurt van Parijs.

Vele franse variaties om van te smullen

Manieren van briochedeeg maken die eenvoudig niet mis kunnen gaan! Ontdek hoe je met een keukenmachine of broodmachine in een handomdraai zelf het lekkerste briochedeeg kneedt.

Nicolas Bernardé is een internationale kookconsultant die in 2004 is uitgeroepen tot Meilleur Ouvrier de France en in 2005 tijdens de World Gourmet Summit in Singapore tot beste chef-kok van de wereld is verkozen. Nicolas Bernardé is daarnaast eigenaar van een winkel voor culinaire verrassingen en geeft bovendien leiding aan een patisserieschool voor beroepskoks en fijnproevers in La Garenne Colombes, in de buurt van Parijs.

Meer informatie
Aantal pagina's71
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461430496
EAN9789461430496
AuteurNicolas Bernardé
ISBN9789461430496
TaalNederlands
Themabakken
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice